Alan siis ahdistua kokoajan vain enemmän siitä, että mikä on varasuunnitelma mikäli oikiksen ovet eivät avaudu. Alan olla melko varma suunnitelmastani lukea maaliskuussa hallintotieteen pääsykoekirjaa ja yrittää hakea Tampereelle myös Finanssihallinto ja julk.yht laskentatoimeen sekä kunnallistalouteen. Toivon, että hieman vähemmällä panostuksella voisin edes hyvällä onnistumisella päästä kyseiseen kouluun sisään.

Onneksi kuukauden päästä julkaistaan oikiksen kirjat myös Turkuun ja sitten saa aloittaa täyspäiväisen puurtamisen.

Perjantaina Maa-, vesi- ja ympäristöoikeuden tentin jälkeen koin samanlaisen huojentumisen kuin viimeksi kesäkuussa Jyväskylässä oikiksen pääsykokeen jälkeen. Tunne oli jotain ihan uskomatonta, se stressinpurkautuminen ja helpotus, tykkään! Luulin ettei mikään voisi yltää samalle tasolle sen tunteen kanssa, jonka pääsykokeen jälkeen koin. Olin jälleen väärässä.

Tästä huolimatta täytyisi jaksaa syventyä kirjaan "Governance - Uuden hallintatavan jäsentyminen", sillä lukematta ei hallintotieteitäkään pääse lukemaan vaikkei sisäänpääsy olekaan lähesmainkaan yhtä vaikeaa kuin oikikseen pääsy.