Nyt on oikiksen kirjat tilattuna ja viikko odottelua jäljellä, ensi tiistaina kirjat julkaistaan. vähän jännittääkin jo!

Hallintotieteiden kirjat alkaa olla kunnolla pariin kertaan luettuna ja pian ne saakin laittaa kunnolla sivuun ja keskittyä vielä vähän tärkeämpiin kirjoihin. Jos sitten vielä vähän lueskelis muutamana päivänä ennen pääsykokeita vielä hallintotieteitä ja sitten toivoo parasta. Aika helppoa asiaa ollut, ja paljon samoja asioita mitä Opistolla on oikeustieteen opinnoissa käyty läpi.

Mutta ne oikeustieteen kirjat, toivoisin ainakin joitain näistä aiheista: hallinto-oikeus, valtiosääntöoikeus, perhe ja jäämistö tai velvoite.. saas nähdä onko yksikään pääsykoekirjojen aiheista mulle nappiin osuva. Helsingin kirjojen aiheet ainakin oli jotensakin kamalia lukuunottamatta sitä hallinto-oikeutta. Olis niiden kirjojen kanssa saanut tapella, kun varsinkin EU-oikeus on suoranaisia inhokkeja.

Huhtikuussa aion ensimmäiset kaks viikkoa olla kotona ja viihtyä seinäjoen kirjastossa ahkerasti. Sen jälkeen puolitoista viikkoa pääsiäiseen tampereella ja sitten onkin enää viikko kotona ja valmennuskurssi. Pakko saada itsensä lukemaan paljon paremmin kun viime keväänä kun motivaatio tahtoi karkailla ajatusten kera jonnekin ihan muualle kun niihin kirjoihin. Mutta kai sinne pääsee, kun tarpeeksi tahtoo.