Istuin kirjastossa kolme ja puoli tuntia - nyt lakisääteinen dataustauko (ruokatauko) ja sitten takaisin kirjastoon. Onnistuin kipeyttämään peukalon niin pahasti, että taitaa tulla lukusuunnitelman päivitys ajankohtaiseksi aiemmin kun ajattelinkaan, tuskin pystyn kirjoittamaan tällä montaa päivää enää, jos haluan tämän toimivan tämän keväänkin jälkeen.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan siis luin ensimmäisen kerran kirjat tekemättä niihin mitään merkintöjä ja sen suuremmin mitään yksityiskohtia mieleeni painamatta. Toinen lukukerta oli tarkoitus hoitaa samalla tehden melko sanatarkkoja kopiointeja kirjasta (sen olen todennut omalla kohdalla hyvin toimivaksi), sen jälkeen oli tarkoitus lukea kirjat samalla alleviivaten ja tehden mahdollisia viittauksia ja lisäyksiä. Ja samalla jo mahduttaen aikatauluuni myös tehtävien tekoa, koska opintolinjan tehtävien palautuspäivä on 25.4, tehtävät tosin vielä saamatta.

Viimeinen viikko ennen valmennuskurssia menee lukiessa kirjoja nopeasti vielä läpi ja tehden valmennuskurssin ennakkotehtäviä.

Alan ahdistua tämän sormen takia, olisin jaksanut lukea vielä monta tuntia, mutta oli pakko pitää sormen, ja nälän, takia pieni tauko.