En ole valmennuskurssin aikana juurikaan ehtinyt päivitellä tätäkään. Aletaan valmennuskurssin osalta vedellä viimeisiä, lauantaina harjoituspääsykoe, saas nähdä!

Kakkoskirjan kanssa ollaan jo ihan kavereita ja samoin kolmoskirjan ensimmäisten sadan sivun kanssa ja ykköskirjakin jo pikkuhiljaa alkaa tuntua mukavalta. Huomenna viimeinen valmennuskurssipäivä ja sen jälkeen lauantaina harjoituspääsykoe.

Laskeskelin että pääsykokeessa tarvitsis 7 pistettä / tehtävä, mikäli mielii sisään tiedekuntaan, eihän se enää yhtään niin mahdottomalta kuulostakaan! Kattelin myös 2009 yritysoikeuden pääsykoetehtäviä..

Neljän viikon päästä tyhjyys koittaa (työt alkaa ihanasti heti seuraavana päivänä ♥) kun ei enää tarvitsekaan jokaista tuntia käyttää pääsykoekirjojen seurassa. Onneksi jääkiekon MM-kisatkin loppuivat niin ei niitäkään voi enää pitää hyvänä tekosyynä lukemattomuudelle :D

Ens viikolla tarkoitus lukea kolme päivää sekä kolmos- että kakkoskirjaa ja sitten sen jälkeen kolme päivää ykköskirjan parissa. Sen jälkeen kokoajan kiihtyvällä tahdilla kirjoja läpi. Onko normaalia rakastaa pääsykoekirjoja ja tätä työn määrää?