Olen 20-vuotias tyttö (nainen?) Seinäjoelta. Olen opiskellut viime kevään pieleen menneiden pääsykokeiden jälkeen Etelä-Pohjanmaan Opiston oikeustieteen linjalla, ja kyseisessä opinahjossa olen suorittanut sekä avoimen yliopiston että opiston omia kursseja.

Kirjoitin keväällä 2010 ylioppilaaksi hieman keskivertoa huonommilla papereilla (ei todellakaan mitkään L:n tai E:n paperit) ja sen vuoksi pääsykokeen on mentävä todella nappiin. Tajusin vain liian myöhään, että kouluunkin olis voinut panostaa lukiossa eikä vain keskittyä kaikkeen muuhun, kuten harrastuksiini lentopalloon ja lumilautailuun. Mieskin löytyi vähän haitalliseen aikaan kirjoitusten ja pääsykokeiden suhteen. Nyt uudestaan ja nyt onnistun.

Toivon, että kevään pääsykoekirjojen aiheista edes joku osuisi kannaltani hyvin, suosikkeja olisivat ainakin työoikeus, perhe- ja jäämistöoikeus sekä valtiosääntöoikeus - oikeushistoria ja ympäristöoikeus saisivat olla olematta, ei suuremmin ole napannut.

Blogini voi saada lukijoita tai olla saamatta, tarkoituksena on vain selventää omia ajatuksiani ja saada puretuksi lukutaakkaa edes johonkin. Kavereita kun ei suuremmin ehdi nähdä, niin heillekään ei voi vuodattaa, joten olkoon tämä se paikka, johon kaikki turhautumisen, itkun ja masennuksen tunteet puretaan ja unohdetaan.